ERBOSAN ORTAOKULU RAMAZAN KUMANYASINA SENİNDE BİR KATKIN OLSUN

Sayın velilerimiz,

ÇEDES projesi kapsamında

"Erbosan Ortaokulu Ramazanda İyilikte Yarışacak" sloganıyla okul genelinde bir yardım kampanyası başlatıyoruz. Amacımız öğrencilerimizle birlikte yardımlaşmanın ve paylaşmanın güzelliklerini Ramazan-ı Şerif ayında da hissederek yaşayabilmek. Bu konuda bizlere yardımcı olursanız çok memnun oluruz.

Yardım kampanyamızda her sınıf için belirlenmiş ürünler var. ( Bu konuda sınıf rehber öğretmenlerimiz sizleri bilgilendirecektir.) Gönüllü olan velilerimizin ve öğrencilerimizin "Erbosan Ortaokulu Kumanyasına" desteklerini bekliyoruz. Hazırlayacağımız kumanyalarımız okulumuz denetiminde ihtiyaç sahibi ailelere teslim edilecektir.

Yardım kampanyamız 4-8 Mart tarihleri arasında yapılacaktır. Getirilecek olan gıdalar okulumuzda idaremizin belirlediği yerde muhafaza edilecektir. Sonrasında dağıtımı yapılacaktır. Hepinize şimdiden teşekkür ederiz.

29.02.2024 371

29-02-2024