Erbosan Ortaokulu


Vizyon: Bilimi ve bilgi teknolojilerini kullanmayı, araştırmayı öğrencilerine ve çevresine sunmayı genel amaç edinirken bilgiye ulaşmayı öğreten; kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, bilimsel, sosyal ve kültürel alanlarda her türlü yenileşmeyi ve değişmeyi yakından takip eden öğrenciler yetiştiren bir okul olmak istiyoruz. Bizler bunun için buradayız ve inanıyoruz ki yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerimizle anlayış, paylaşım, iletişim kavramlarının ışığında çevremizde bölgemizde ve ülkemizde her an gelişme ve yenileşmeyi ilke edinen, adına yakışır örnek bir okul olarak millî eğitimimizin parlayan yıldızlarından biri olacağız.

Misyon: Biz Erbosan Ortaokulu olarak; Atatürk ilkelerinin ışığında, Milli Eğitimimizin temel amaçları doğrultusunda, kendi millî benliğine ve manevi değerlerine bağlı, çağdaş düşünceli, sorumluluklarının bilincinde, kendisiyle ve toplumuyla barışık, gelişime açık, kendine güvenen, öğrenmeyi öğrenen, rekabetçi, paylaşmayı seven, kabiliyetlerinin farkında olarak yeteneklerini ülkemizin ihtiyaçları doğrultusunda ve ülkemizin kalkınması için kullanabilecek, topluma faydalı, Atatürkçü ve örnek bireyler yetiştirmek; Bilimin, insanlığın ve milletimizin ortak değerleri ışığında sürekli daha iyiye, daha güzele koşarak öğrencilerimizi ve velilerimizi bilgi çağına, çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine taşımak için varız.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 08.30-15.10
Isınma: Doğalgaz merkezi sistem
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0352 223 34 18

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://erbosanortaokulu.meb.k12.tr

Adres - KÖŞK MAH. ÖZTÜRK SK. ERBOSAN ORTAOKULU BLOK NO: 11 MELİKGAZİ / KAYSERİ

Öğretmen :51
Öğrenci :1101
Derslik :11
Toplantı Salonu :1
Fen Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :4800
Öğretim Şekli :Normal öğretim

Yerleşim Yeri - Melikgazi merkezinde Köşk Mahallesinde bulunan okulumuzun yerleşim yeri yeni ve çok katlı binalardan oluşmaktadır. Bölgemizde 1 Ortaokul ve 2 İlkokul mevcuttur.

Adres - KÖŞK MAH. ÖZTÜRK SK. ERBOSAN ORTAOKULU BLOK NO: 11 MELİKGAZİ / KAYSERİ

Ulaşım B.Belediye halk otobüsleri ve Tramvay ile (tramvay hattına 600 metre)

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Melikgazi İlçe Merkezinde