E-Brave Hikmet Çamur

.

06.03.2024 118

 .

Öğrencilerimiz Yunanistan'dan gelen arkadaşlarıyla buluşmanın heyecanını yaşadılar. Hem kendilerini tanıttılar, hem de Yunan arkadaşlarını yakından tanıdılar. Projeyle ilgili öğrendiklerini ve yaptıklarını paylaştılar. Biz de öğretmenleri olarak öğrencilerimizin yanında olduk ve toplantıda onlara rehberlik ettik.

26-04-2024

 

E-BRAVE E-Twining projemiz kapsamında  proje partnerlerimizin çalışmalarımızı öğrencilerimizle birlikte izledik. Ortaklarımızında  zorbalığa karşı mucadelede ne kadar etkin olduğunu bir kez daha görerek, Cesur çocuk olmanın evrenselliği üzerinde fikirlerimizi paylaştık.

 

25-04-2024

 

Hikmet ÇAMUR

 E-Brave boyama serimizin hazırlık aşamalarını sizlerle paylaşıyoruz. Duygularımızı resimlere dönüştürmek ayrı bir keyifti. Zorbalığa dur derken bir yandan da sevgi, paylaşma, dostluk, nezaket gibi erdemlerin artması için sesimizi gür çıkarmak istiyoruz.

 

https://youtube.com/shorts/xyp1W1gGXkw?si=3OOVD-eZW2IU_FMK

 

Hikmet çamur Dkab öğretmeni 

 E-Brave resim sergisi serimizin hazırlık aşamalarını sizlerle paylaşıyoruz. Zorbalığa dur de ve sevgiyle, nezaket, paylaşım gibi kavramlari heryerde yuceltmeyi hedefliyoruz.

25-04-2024

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Okulumuzda öğrencilerin katılımıyla düzenlenen e-brave logo yarışması sonuçlandı. Oylamaya yöneticilerimiz, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz katıldı. 369 kişi oy kullandı ve kazanan 117 oy ile belirlendi. Törende okul müdürümüz öğrencimize plaket takdim etti. Öğrencimizi tebrik ediyor ve onunla gurur duyuyoruz.

 

08-04-2024

 

Hikmet Çamur Erbosan Ortaokulu Kayseri/Türkiye 

Projemizin Mart ayı etkinlikleri kapsamında 29 Mart Cuma günü tüm ortaklarımızla online toplantımız gerçekleştirildi. Ortaklarımızla tanışmak, proje fikirlerimizi paylaşmak ve aynı heyecanı yaşamak çok keyifliydi.

 

05-04-202405-04-2024

 

29-03-2024

28-03-2024

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

Hikmet ÇAMUR  Erbosan  Ortaokulu- Kayseri/Türkiye                        E-BRAVE  projemizde mart ayı etkinliklerinin sonuna geldik. Gectiğimiz cuma okulumuzda gerceklestirdiğimiz atölyemizde çocuklarımızı hem bilgilendirdik hem de birlikte tekrar tekrar "zorbalığa dur de" sloganları alarak farkındalık olusturduk.  Projemiz kapsamında zorbalığa dikkat cekmek icin iki küçük canlandirma sergiledik. Okulumuz öğretmenleri , rehberlik ogretmenlerimiz  bu konuda yapilabilecekler hakkinda bilgilendirmelerde bulundular.

28-03-202428-03-2024 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erbosan Ortaokulu-Kayseri/Türkiye  Hikmet ÇAMUR 

EBRAVE projemizin mart ayı etkinliklerinden olan Akran Zorbalığı Seminerimizi tüm okul personelimiz ve proje öğrenci takımlarımızın desteği ile gerçekleştirdik. Yaklaşık 3 saat süren seminerlerimizi 350 ogrencimizin katılımıyla gerceklestirdik. Rehberlik Ogretmenlerimiz zorbalık hakkındaki bilgilendirici sunumlar yaptılar. Okulumuz öğretmenleri tarafindan Iki kısa oyun sergileyerek zorbalığın etkilerine dikat çekmek istedik. Şarkılar söyledik ve "Zorbalığa Dur De " sloganları attık. Birlikte hem öğrendik hem eglendik.

 

Hikmet ÇAMUR Erbosan Ortaokulu KAYSERI 

E-BRAVE -Cesur Çocuklar- isimli  E-Twining projemizin kapsamında  ogrencilerimizle yaptığımız çalışmaları okulumuz panosunda sergiledik.

Hikmet ÇAMUR 

Okulumuzun kurucusu oldugu 6 ulkenin ortak olduğu  E-BRAVE isimli E-Twining projesinin kapsamında 

Erbosan Ortaokulu öğrencileri kendilerini tanitarak "Merhaba"diyorlar.

E-BRAVE-CESUR ÇOCUKLAR projemizin poster ve afiş çalışmaları.

 

Building Respect and Anti-bullying Values Everywhere! İsimli E-Twining projesi kapsamında şehrimizin ve okulumuzun tanıtım videosu.

Video

 

 Okulumuzun kurucusu olduğu E-BRAVE - Cesur Çocuklar - adlı E-Twining projemizin Mart ayı etkinlikleri kapsamında akran zorbalığı ile ilgili afiş ve poster hazırlama çalışmalarımızı tamamladık.

 Genç beyinlerin farkındalık yaratmada ve toplumda olumlu değişimi teşvik etmede aktif rol aldığını görmek  gurur vericiydi. Zorbalığa karşı nasıl bir karşı duruş sergilemesi gerektiği hakkında konuşuldu. 6 ülkenin katılımı ile ortaya çıkan E-BRAVE projesi instagram ve youtube  hesaplarından siz değerli velilerimiz ve çocuklarımızın desteklerini bekliyor

 13-03-202413-03-202413-03-202413-03-202413-03-2024

12-03-2024

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brave projesi veli izin belgeleri

 

10-03-2024

05-03-2024